Bijuteriile din aur sunt o modalitate excelentă de a adăuga un pic de stil la garderoba ta de lucru, dar s-ar putea să ai unele îndoieli cu privire la ceea ce este potrivit. De exemplu, un colier simplu cu lanț cu un pandantiv care se potrivește cu ținuta ta este un pariu sigur, atâta timp cât nu este prea gros sau greu. Un lanț delicat se potrivește cu orice culoare și stil de rochie, așa că nu ezita să te îmbraci cu o pereche de blugi și un blazer cu acest colier și vei avea un aspect profesional fără să spargi banca pe o bijuterie scumpă.

Potriviți-vă bijuteriile cu culorile hainelor dvs.

În efortul ca bijuteriile dvs. să pară armonioase cu ținuta profesională, puteți alege bijuterii în aceleași tonuri de culoare ca hainele dvs. În timp ce, dacă încercați să faceți mult contrast cu accesoriile și hainele dvs., ar putea părea deplasat. Dacă nu găsiți piese potrivite, atunci cea mai sigură opțiune este să alegeți bijuterii aur de culoarea galben, alb sau roz, atâta timp cât nu sunt prea strălucitoare.

Reduceți la minimum cantitatea totală de bijuterii per look

Uneori, chiar dacă bijuteriile pe care le alegeți nu sunt foarte strălucitoare sau provocatoare, a avea prea multe sfidează eticheta vestimentară de lucru. Încercați să vă limitați la trei bucăți deodată. De exemplu, un ceas, o pereche de cercei și o brățară/colier cu lanț subțire. În mod similar, acest lucru vă va permite să alternați între toate opțiunile de bijuterii și să faceți impresia unui look studiat.

Pregătiți o selecție de bijuterii numai pentru muncă

Organizați-vă dulapul și cumpărați-vă astfel încât să vă completați bine bijuteriile potrivite pentru muncă. Dacă nu aveți încă cercei scurți și coliere subțiri neutre, investiți în ele. Deoarece nu toate locurile de muncă permit cercei lungi și coliere voluminoase.

Folosește bijuterii pentru a-ți spune părerea

Mulți politicieni, precum și regina Angliei, folosesc broșe ca o modalitate de a comunica cu omologii lor bărbați anumite mesaje. Încercați să utilizați bijuteriile în același mod. Poate alegeți piese mai masculine într-o zi de pitch important, pentru a folosi acest stereotip în avantajul dumneavoastră. Sau purtați o broșă îndrăzneață într-o zi în care aveți nevoie de oameni care să liciteze în favoarea dvs. și, astfel, trebuie să fiți observați.

Nu purtați chocker-uri

Această bijuterie se întoarce în 2022 și, deși este o opțiune bună pentru o zi liberă sau o petrecere, nu o purta la serviciu. Această bijuterie poate fi obișnuită și neprofesională și nu doriți să fie aspectul cu care să fiți asociată.

Nu purtați prea multe inele

Cu toții cunoaștem și iubim tendința inelelor stivuite, cu toate acestea, într-un cadru de lucru, aceasta nu este calea de urmat. Într-un cadru profesional, mâinile și brațele tale trebuie să rămână ferite de orice distragere a atenției, deoarece sunt adesea folosite pentru a gesticula și, prin urmare, ar atrage atenția.

Purtați doar o singură bijuterie de aur la un moment dat

Păstrați-o curată și lustruită, astfel încât să strălucească în lumină atunci când intrați la birou.

Încercați să nu purtați piese prea voluminoase sau grele, deoarece s-ar putea să se prindă de scaun sau să se rupă atunci când vă aplecați peste birou.

Nu purtați ceva care face prea mult zgomot

Trebuie evitate anumite coliere sau brățări care au multe detalii și straturi libere.Acestea fac adesea o mulțime de zgomote care distrag atenția și asta nu transmit semenilor tăi cea mai profesională apariție.