Sezonul picnicurilor este în toi, ceea ce înseamnă că este timpul să ieșiți afară și să vă bucurați de aer liber! Fie că planificați o excursie mare cu familia sau doriți doar să petreceți ceva timp cu partenerul dvs. de viață, picnicul este o modalitate excelentă de a lua aer curat și de a vă bucura de aer liber. Dar ce ar trebui să aduceți cu dumneavoastră la picnic? Iată câteva sfaturi:

Mâncare

Picnicul înseamnă să te bucuri de mâncare bună, așa că nu te zgârci la această parte a experienței! Aduceți ceva care să placă tuturor – în acest fel, nimeni nu va fi lăsat pe dinafară de la distracție. Aduceți ceva ce poate fi mâncat imediat, astfel încât să nu pierdeți timp pregătindu-l. Sandvișurile, salatele și fructele sunt toate opțiuni bune. Cheia aici este varietatea – condimentați lucrurile cu câteva fructe și produse de desert, de asemenea. Sau mai simplu poți comanda în prealabil ceva bun de la Chez Odette unde găsești cele mai delicioase tarte București. Aceste pot fi consumate atât calde cât și reci.

Băuturi

Este important să rămâneți hidratat în timp ce sunteți la soare, așa că asigurați-vă că aveți o mulțime de sticle de apă pentru toți cei prezenți. Un termos este o modalitate excelentă de a vă păstra băuturile reci dacă mergeți undeva la căldură sau la cald. Dacă aduceți vin sau bere, asigurați-vă că este într-un recipient sigilabil pentru a nu se vărsa.

Jocuri și activități

Pentru a menține lucrurile interesante, aduceți cu dumneavoastră câteva jocuri sau activități. Puteți chiar să vă creați propriul joc împreună, ca grup!

Ustensile, inclusiv cuțite și o furculițe

Șervețele (de hârtie și de pânză)

Un desfăcător de sticle (dacă deschideți bere)

Un tirbușon (dacă deschideți vinul)

O pătură

Deoarece picnicul este despre relaxare și distracție, este important ca toată lumea să aibă un loc confortabil unde să se așeze pe jos. O pătură este perfectă în acest scop!

Aduceți cremă de protecție solară și spray împotriva insectelor, în cazul în care vremea devine caldă sau rece.

În caz de vreme nefavorabilă, asigurați-vă că aveți suficiente pungi de plastic în care să depozitați totul. De asemenea, asigurați-vă că aveți destui saci de gunoi, astfel încât, dacă unul se murdărește sau se udă, să îl puteți schimba cu altul.

Când vă împachetați coșul de picnic, amintiți-vă aceste sfaturi

-Aduceți cel puțin două tipuri de băuturi -una pentru copii și una pentru adulți.

-Decideți dacă doriți să serviți mai întâi băuturi răcoritoare sau apă înainte de a servi alcool (dacă este cazul)

-Asigură-te că există o varietate de alimente pentru ca oamenii să nu se plictisească mâncând același lucru toată ziua.

Atunci când planificați un picnic, trebuie să luați în considerare o mulțime de lucruri: ce să aduceți, cum să transportați și unde să mergeți. Dar cel mai important lucru este să vă asigurați că aveți ceva de mâncare!

Atunci când planificați un picnic, trebuie să țineți cont de câteva lucruri. Vreți să vă asigurați că nu uitați nimic important și, de asemenea, că nu cărați cu voi obiecte inutile. Iată o listă de verificare pentru ceea ce ar trebui să luați cu dumneavoastră la următorul picnic.