Cu ocazia unui botez, pentru o ceremonie la biserică, o florărie online te poate ajuta pentru realizarea unui aranjament masă special pentru a crea un decor feeric.

Sărbătorește viața!

O tradiție creștină prin excelență, botezul este primul pas în viața unui credincios. Puternic din punct de vedere simbolic, această ceremonie este o oportunitate de a sărbători sosirea pe pământ a unei ființe dolofane deja atât de iubite. Un pas esențial, dincolo de aspectul său religios, botezul este un moment de împărtășire, puritate și reuniune. Potrivit istoriei, pentru catolici și ortodocși, botezul cu apă este o modalitate de a se elibera de păcatele vechii lor vieți și de a fi purificați și protejați de bunăvoința lui Dumnezeu în celebrarea acestei noi etape care „este viața”. La intrarea în biserică la baptisteri, florile însoțesc călătoria părinților și a copilului de la începutul până la sfârșitul ceremoniei.

Botezul reunește mai multe tradiții precum rochia de botez, migdalele zaharoase, dar și alegerea nașului și a nașei. După ceremonie are loc masa de botez. Atunci rolul florilor capătă sensul său deplin. Pentru decor și cadouri de naștere, buchetele și aranjamentele florale luminează și însoțesc prima etapă religioasă a vieții unui copil. În ultimii ani, florile tradiționale au lăsat ușor loc florilor uscate și florilor sălbatice pentru o tendință mai rustică și mai puțin convențională. În religia creștină, universul floral a avut întotdeauna o importanță sacră sau chiar mistică. Mai mult, în Biblie, multe versete se referă la floare, cum ar fi crinul, narcisa și multe altele.

Pentru alegerea florilor, poți alege crini, hortensii sau trandafiri albi. Dacă nu ești inspirat, florarii se vor ocupa de tot. Îți vor pune talentul la dispoziție prin crearea aranjamentelor florale speciale de botez. În funcție de anotimp și de alegerea ta, aceștia vor face tot posibilul pentru a-ți oferi un aranjament masa botez de calitate realizat în conformitate cu regulile artei celor mai mari maeștri florari.

De ce sa apelezi la o florarie atunci când organizezi un botez?

Botezurile sunt evenimente fericite care marchează repere importante în viața unei familii. Tradiția și-a dorit întotdeauna ca aranjamentele florale să fie asociate cu ea încă din timpuri imemoriale. Așa se face că, în timpul acestor evenimente, limbajul florilor este extrem de important.

Acesta este motivul pentru florăriile online îți stauă la dispoziție pentru a te ajuta să îți alegi aranjamentele florale pentru această ocazie cu totul specială. Clasic sau pe măsură, minimal sau grandios, de la decorul floral al bisericii până la cele mai mici accesorii de pe mesele invitaților la botez, o florărie online se adaptează solicitărilor tale în ceea ce priveste decorul floral. Îndrăznește să-ți împodobești vehiculele de ceremonie cu decorațiuni florale personalizate pentru botezuri reușite.

O florărie îți poate oferi sfaturi de specialitate pentru ca totul să fie armonios pentru evenimentul tău. O personalizare a buchetelor de flori adaptate copilului tău. Apelarea la un florar este o garanție a succesului și economisește timp în pregătirile tale, este și pentru a te asigura că  florile  și aranjamentele tale  florale  vor fi proaspete și disponibile pentru botez.