Actiunea directa a apei are un caracter distructiv asupra constructiilor, acolo unde lucrarile de hidroizolatii nu sunt efectuate corect. Calitatea etansarii constructiei este esentiala, iar impermeabilizarea de la nivelul teraselor, pardoselilor, balcoanelor si asa mai departe se poate realiza optim prin intermediul lucrarilor de hidroizolatii lichide.

Marele avantaj al acestor hidroizolatii lichide este ca ofera posibilitatea de a patrunde pana in cel mai mic si inaccesibil loc de pe suprafata ce trebuie etansata. Hidroizolatia lichida are in componenta sa rasini poliuretanice, poliaspartice sau poliuree, avand o aderenta excelenta pe diverse tipuri de suport. Datorita componentei sale, materialul se poate aplica direct pe beton, caramida, tigla, ceramica, otel sau mortar, in functie de aria de aplicabilitate care se ia in calcul. Daca vrei sa vezi exact cat de eficiente sunt aceste hidroizolatii lichide vezi aici cateva informatii de care sigur ai nevoie!

 

Ce avantaje ofera aceste hidroizolatii lichide si de ce sunt atat de recomandate

Popularele hidroizolatii lichide sunt frecvent folosite in realitatea practica din mai multe motive. Primul si cel mai important este acela ca asigura flexibilitate in acoperirea suportului: oricat de inaccesibile ar fi anumite zone de pe suprafata ce necesita a fi hidroizolata, se poate patrunde pentru aplicarea materialului datorita produsului aflat in stare lichida. Capacitatea de acoperire este foarte buna si, la fel de important, materialul nu se deformeaza si nu se fisureaza la temperaturile extreme. Se poate lucra cu hidroizolatiile lichide si pe suprafetele aflate in plan inclinat, iar productivitatea este mare, inclusiv datorita timpului de uscare redus. Chiar daca exista anumite denivelari la nivelul suprafetei, ele nu vor reprezenta o problema in implementarea eficienta a hidroizolatiei, atunci cand se foloseste aceasta solutie tehnica. Pe termen lung, se remarca o rezistenta deosebita: atat la substante chimice si la uzura, cat si la actiuni mecanice.

 

Ce suprafete sunt hidroizolate prin intermediul acestei solutii tehnice?

Hidroizolatiile poliuretanice se comporta excelent, indiferent de tipologia cladirii. Acolo unde este necesar un grad ridicat de protectie impotriva infiltratiilor de apa, acest material este recomandat. Desi aria de aplicabilitate este una foarte vasta, se remarca mai frecvent utilizarea acestor hidroizolatii pentru terase: de la blocuri de locuinte si institutii publice, la sedii de firme, centre medicale, sali de sport, centre comerciale, centre culturale, sali de sport, arene sportive si spatii office de co-working. De asemenea, vei intalni hidroizolatiile lichide pe terasele cladirilor din industria producatoare de alimente, in halele de productie din domeniul auto, depozite de marfuri sau spatii de stocare. Se folosesc si pentru a hidroizola acoperisurile locuintelor, dar si pardoselile si treptele expuse la contactul cu apa. Hidroizolatia lichida este optima si pentru balcoane, bai, verande si parcari auto, indiferent daca sunt rezidentiale sau comerciale.

 

Hidroizolații-Terase.ro este o companie experta in hidroizolatii, care lucreaza la calitate superioara

Fie ca sunt lichide, fie ca sunt solide, hidroizolatiile executate corect necesita o buna expertiza in domeniu, experienta, utilaje potrivite si personal calificat. Este motivul pentru care compania Hidroizolații-Terase.ro este atat de recomandata atunci cand vine vorba de hidroizolatii executate ireprosabil, perfect, la o calitate cu totul si cu totul sperioara.

Firma de hidroizolatii Hidroizolații-Terase ia in considerare necesitatile fiecarui proiect, si nu incepe lucrarile pana nu face o diagnoza completa a nevoilor pe care le implica respectiva constructie. Ulterior, calculeaza foarte bine necesarul de materiale, iar tu vei beneficia de cel mai corect raport dintre calitate si pret. Este extrem de avantajos sa lucrezi cu Hidroizolații-Terase.ro, firma aceasta fiind recomandata foarte des in industrie.