Cand vine vorba de alegerea locatiei de nunta, exista foarte multe variante la dispozitie, de la ballroomuri urbane, restaurante elegante, conace incantatoare, terase frumos decorate cu plante…si totusi natura adevarata le intrece pe toate. Nunta ta in mijlocul naturii poate fi cea mai frumoasa iesire in aer liber cu familia, prietenii si cu toata gasca ta de oameni dragi. Evenimentul tau chiar poate fi cea mai relaxata intalnire planuita vreodata daca locatia aleasa intruneste criteriile potrivite.

Happenings este o locatie de evenimente in aer liber, fix in mijlocul naturii, vecina cu lacul si padurea dar totusi destul de aproape de miezul urban, langa Bucuresti, astfel incat sa fie usor accesibila.

Celebrarea momentului casatoriei intr-un decor natural are foarte multe avantaje, enumeram mai jos doar cateva culese din gandurile clientilor nostri:

  • amplifica bucuria revederii
  • inspira relaxare: nimic nu e mai reconfortant decat o iesire in natura
  • incurajeaza confirmarea participarii prin asigurarea conditiilor de siguranta si distantare
  • sustine participarea la eveniment a intregii familii, pentru copii fiind o placere joaca pe pajiste
  • spatiu deschis si aer curat
  • asigura organizarea unui eveniment complet: cununie civila, ceremonie religioasa, petrecere
  • sprijina un eveniment de lunga durata: oaspetii vin devreme si pleaca tarziu pentru a se bucura cat mai mult de distractia in aer liber si de peisaj
  • natura daruieste momente memorabile in toate etapele unei zile: cele mai blande raze de soare la pranz, cel mai spectaculos golden hour la apus, cel mai limpede cer instelat pe inserat
  • atragerea de colaboratori valorosi: o locatie de evenimente in aer liber este visul oricarui fotograf care vaneaza lumina naturala pentru cele mai reusite cadre cu voi si invitatii vostri/ pajistea de 1,5 ha reprezinta o plansa de lucru minunata pentru cei mai buni si creativi wedding planners din domeniu (@wedowowevents) iar aici orice tematica este posibila!/ natura indeamna la meniuri indraznete si live cooking cum nu s-a mai gustat pana acum (@galacatering)

Si toate astea fara a mai pune la socoteala ca locatia Happenings dispune si de un spatiu interior cu design modern, integrat complet in natura care comunica deschis cu pajistea care il inconjoara. Asa ca indiferent de evolutia vremii din ziua fericita, la noi nu ai decat emotii de bucurie!  Mai mult decat atat, intreaga locatie este pusa la dispozitie unui singur eveniment indiferent de numarul participantilor, de aceea incurajam toti clientii nostri sa isi faca planuri pe tot spatiul si sa faca din Happenings o adevarata destinatie de distractie!

Fie ca iti imaginezi intampinarea oaspetilor pe pajiste in batatura sau pe terasa de lemn, servirea unor preparate intr-o maniera eleganta la masa in interior sau intr-o ambianta relaxata direct in gradina in jurul unui barbeque, prosecco bar in aer liber sau tortul mirilor zdrobit pe iarba la lumina lunii, la Happenings orice este posibil! Orice scenariu vei alege pentru evenimentul tau, acesta va fi completat automat de frumusetea naturii si de fericirea voastra!

Daca intamplarea face ca voi sa fiti in cautarea unui loc special pentru evenimentele personale, ne gandim ca doriti ca locul sa fie natural, dichisit, lejer si nemaiintalnit.

Locatia Happenings este asezata direct in mijlocul naturii, cu design lejer, ca o destinatie de vacanta si nemaiintalnita, pentru ca abia anul trecut s-a nascut.