Parfumul pe care îl pui zilnic pe piele îți reflectă individualitatea, starea de spirit de moment, dorința de a obține un anumit efect. Unicitatea fiecărei persoane este completată de o combinație de parfumuri care te echilibrează și te inspiră. Potrivit astrologilor, există parfumuri care sunt specifice fiecărui semn zodiacal.

Vezi care este parfumul tău zodiacal în magazinul online Zafaran.

Berbec
Deoarece ești destul de impulsiv, levănțica blândă te va ajuta să controlezi această trăsătură de caracter atunci când este necesar. Aroma de gin cu lămâie, combinată cu note ușoare de flori de primăvară, se potrivește doamnelor. Aromele ascuțite te activează, te fac persistentă și atentă. Pentru bărbați – aromele dinamice, parfumate cu iasomie, mosc, cedru.

Taur
Încăpățânat, flexibil și mereu mergând pe calea extraordinarului, spiritul tău independent ar trebui să fie subliniat cu parfumuri adecvate, cu note de grapefruit, mosc şi nucă de cocos. Potrivit pentru Femeia Taur sunt parfumuri magnetice cu note de crin, trandafiri, coacăze negre şi vanilie. Bărbații ar trebui să se oprească la aromele de bergamotă și lichen, lemn de santal, mosc și chihlimbar.

Gemeni
Potrivite pentru doamnele sub acest semn zodiacal sunt parfumurile saturate cu note de magnolie aurie, mimoza de primăvară, căpşuni şi crin alb. Bărbaților Gemeni nu le plac aromele misterioase și exclusive. Potrivite pentru ei sunt cele mai simple, bazate pe note florale – nufăr, orhidee coral şi narcise.

Rac
Potrivite pentru doamne, sunt parfumurile cu note de șofran, citrice, lemn de santal, mosc, cafea și coriandru. Bărbații Rac se potrivesc cu aromele proaspete de mare și aer, cu note florale și fructate. Mirosul de coriandru, lemn de santal, cedru şi scoarță de măslin, îi fac calmi şi echilibrați.

Leu

Aroma ideală pentru leoaica este o combinaţie de arome colorate şi clasice: mandarina verde, iasomie roz, floricele caramelizate, violeta, mosc, chihlimbar. Bărbaților Leu le vor plăcea aromele în care se simt notele delicate de narcise înflorite, magnolie, frezii, mosc, vanilie, caramel și lemn de santal.

Fecioară

Pentru Fecioară se potrivesc aromele pasionate de citrice şi lemn, parfumurile primăverii calde şi blânde. Pentru bărbații din acest semn zodiacal sunt potrivite mirosurile discrete, ușoare ca o suflare a brizei mării, note proaspete de citrice combinate cu lemnoase, care subliniază încrederea în propriul succes.

Balanță

Pentru doamne se potrivesc aromele bogate, luxoase, nobile, dar nu prea grele. Mizează pe un parfum cu note de trandafiri și frezii, un buchet de iasomie, frunze verzi, grapefruit, piper negru, coajă de mesteacăn. Bărbații Balanță prin acest semn zodiacal, prefera arome fine şi chiar puţin dulci, „îmbrăcate” în dreapta, dar nu forme colţurate. Parfumul de frunze de chiparos, grepfrut, coriandru, cedru, cardamom, mandarina sau portocala îi vor face să se simtă relaxaţi şi odihniţi.

Scorpion

Potrivite pentru femei sunt parfumurile orientale cu note de narcise, citrice care le stimulează forţă spirituală, iar vanilia le îmbunătăţeşte starea de spirit. Pentru bărbații Scorpion sunt potrivite notele de rozmarin, citrice, lavandă și vanilie, care se potrivesc bine cu caracterul lor.

Săgetător

Parfumul de damă trebuie să fie blând și feminin. Deosebit de potrivite sunt notele fresh pentru vară și note orientale deschise pentru iarnă. Aroma de lămâie, iasomie, trandafiri și flori de portocal, precum și mosc, vanilie și lemn de santal sunt potrivite pentru spiritul tău tineresc și energic. Bărbatul Săgetător se simte bine cu note de lavandă și citrice.

Capricorn

Pentru femeia Capricorn sunt potrivite aromele fructate și florale cu note orientale. Mirosul de camelie și iasomie va avea un efect benefic asupra stimei de sine și a vitalității sale. Alege arome sincere, bogate, cu note de vanilie, pepene verde și piersici coapte. Pentru bărbații Capricorn sunt potrivite parfumurile cu miros de tutun și piele, mușchi de pădure, scoarță de copac și ierburi, care îl vor ajuta să se concentreze.

Vărsător

Potrivit pentru doamne, sunt notele cu arome de flori, hortensii, magnolii, iasomie, precum și garoafe mici. Parfumurile potrivite pentru bărbații Vărsător sunt notele de briza eterică a mării, puritatea apei dintr-o cascadă în cădere.

Pește

Potrivite pentru femeia Pește şanţ aromele pasionale și energice care inspiră încredere în sine. Mirosul de trandafiri sau lalele sunt cele mai potrivite note. Parfumurile proaspete sunt potrivite pentru bărbații Pește. Cardamom, cedru, bergamotă. Au nevoie de un parfum luminos, sexy, tineresc.