Atunci când ai pierdut anumiţi dinţi, vrei să găseşti cele mai bune soluţii pentru a avea o dantură cu un aspect impecabil. O variantă care te ajută să obţii dinţii perfecţi, este implantul dentar. El reprezintă o formă de a înlocui un dinte lipsă, imitând rădăcina acestuia. Practic, se inserează o nouă măsea sau un nou dinte, folosind tehnologie nouă, modernă. Implantul dentar este soluţia ta pentru a zâmbi cu încredere în sine şi pentru a nu apela la proteze sau alte variante de compromis. Pentru a vedea ofertele de preţ şi pentru a putea alege implantul pentru tine, poţi accesa site-ul clinicii DentoCare. Iată care sunt etapele implantului dentar şi câteva dintre avantajele acestuia:

Prima etapă necesară este consultul medicului stomatolog

Pentru a putea ştii dacă implantul dentar este varianta pe care ţi-o recomandă specialiştii, trebuie să vii la un consult specific. Astfel, vei afla dacă această soluţie este cea mai bună pentru tine şi care sunt avantajele de a lua această decizie. Un implant este uşor de montat şi nu ai nevoie să foloseşti alţi dinţi pentru a creea o legătură sau punte. El este independent şi astfel vei proteja dinţii din preajma lui.

Urmează planul tău de tratament stabilit

După ce ai venit la consult, vei putea să primeşti un plan de tratament. Acesta este realizat conform discuţiei avute cu medicul tău şi vei putea să te bucuri de un plan complet, care include costuri şi etape, pe care le vei cunoaşte în detaliu. Este bine să urmezi complet planul dat de către medicul tău.

Apoi o să ţi se insereze implantul în os sau mandibulă

Primul pas în a avea un nou dinte, este montarea efectivă a unor implanturi dentare în os sau mandibulă. O să poţi alege dintre variantele de implant existente. Asculta sfatul sspecialistului pentru situaţia ta şi vei putea beneficia de cele mai bune rezultate posibile.

După câteva luni de zile, care sunt necesare vindecării, ai nevoie de un bont protetic

Urmează ulterior implantării, o perioadă de câteva luni, în care organismul asimilează noul implant. O să ai nevoie de vindecarea locului respectiv şi o să aştepţi câteva luni pentru a putea trece la etapa următoare. După ce te-ai vindecat, vei veni la dentist şi ţi se va monta un bont protetic. Această etapă este premergătoare rezultatului final.

La final o să ţi se monteze şi coroana ceramică pentru a finaliza

Ultima etapă a implantului este cea în care ţi se pune şi coroană ceramică deasupra. Acum ai un nou dinte, care arată şi se comportă impecabil. Poţi să îl foloseşti ca pe un dinte normal. El este rezistent în timp şi te ajută să îţi recapeţi zâmbetul dorit.

Există multiple avantaje ale implanturilor dentare, printre care modul uşor de montare, aspectul frumos şi rezistenţa în timp. Clinica DentoCare te ajută să te bucuri de cele mai bune servicii din domeniu, oferind profesionalism şi preţuri corect realizate, astfel încât să te poţi bucura de dantura la care visezi de fiecare dată.