Dacă sticla montată pe ecranul telefonului s-a spart, asta înseamnă că și-a îndeplinit funcția. Absorbind toată energia în timpul impactului, sticla a protejat ecranul telefonului.Pentru a înlătura sticla spartă este bine să direcționezi aer cald pe ecranul telefonului folosind un uscător de păr, aproximativ 15 secunde, în acest fel se slabește adezivul. Apoi folosind o riglă sau un card bancar desprinde ușor geamul în fiecare colț (începând cu cel mai afectat colț). Când acesta începe să se desprindă încercă să trgi de el în sus, apoi oprește-te, trăgând doar de colțul sticlei și încercând să te deplasezi, ajutat de o riglă sau de un card de-a lungul carcasei telefonului. După înlăturarea geamului spart telefonul este pregătit pentru aplicarea altei protecții de ecran.

În continuare vă prezentăm câteva motive pentru care husele protejează eficient telefonul.

O husă protejează telefonul eficient

Scopul principal al unei huse pentru telefon este de a proteja telefonul persoanelor din grupul ţintă. În plus, husele absorb șocul, astfel încât, dacă o persoană care a primit husa își scapă telefonul din greșeală pe jos, daunele provocate de impact pot fi evitate sau cel puțin reduse. Îţi recomandăm să încerci cu huse telefoane Huawei pentru că acesta este un telefon foarte des utilizat.

Husa este un accesoriu atât de esențial, încât a devenit un lucru obișnuit ca oamenii să caute automat huse pentru telefon, care  să se potrivească cu smartphone-ul lor recent achiziționat, imediat după achiziţie. Piața  va întâmpina husele de telefon personalizate cu entuziasm deoarece acestea sunt un accesoriu util.

Husa îmbunătăţeşte durabilitatea telefonului

Telefonul clienților este întotdeauna protejat cu o carcasă de telefon personalizată și, din acest motiv, cadoul promoţional ajută la îmbunătățirea durabilității telefonului lor. Oferirea de carcase şi huse de telefon către grupul ţintă te asigură că telefonul lor prezintă un risc mai mic de deteriorare externă.

Ultimele telefoane sunt întotdeauna costisitoare, iar clienții caută mereu modalități de a le îngriji și de a-și prelungi durata de viață. Ajută-i să crească durabilitatea telefoanelor lor cu huse promoționale personalizate – iar prin utilizarea prelungită a telefoanelor lor grupul ţintă îţi va oferi vizibilitate extinsă a brandului.

Husele şi carcasele sunt la modă

Nu numai că protejează smartphone-urile, dar husele sunt şi foarte moderne, la fel şi carcasele. Poţi personaliza aceste huse şi carcase pentru a se potrivi noilor tendințe în ceea ce privește accesoriile pentru telefon.

Logo-ul mărcii tale va arăta, de asemenea, perfect în partea din spate a carcasei, ca un memento pentru clienții tăi cu privire la locul din care au primit husele. Poţi chiar confecționa husele în culori și modele diferite sau poţi folosi culorile mărcii tale, astfel încât să îţi afișeze semnătura.

Posibilitățile de a proiecta aceste huse sunt interminabile, ceea ce deschide, de asemenea, multe oportunități de expunere și branding. Poţi fi cât de creativ vrei şi tot ce trebuie să faci este să te limitezi la spaţiul oferit de husa pentru a te exprima liber şi pentru a te promova cât mai bine.

Toate aceste motive fac ca husele personalizate să fie cea mai bună alegere pentru campaniile de promovare şi de aceea tot mai multe persoane aleg să le folosească în acest scop. Husele sunt obiecte relativ nou apărute pe piaţa de obiecte personalizate, însă sunt extrem de populare ceea ce este foarte important. Atunci când vrei să ieşi din tiparele clasice acestea se vor transforma cu siguranţă în cei mai buni prieteni ai tăi şi te vor ajuta pe termen lung.