Cadourile de Craciun pentru angajati sunt o modalitate excelenta de a sarbatori aceste momente speciale alaturi de oamenii care fac parte din compania dumneavoastra si colaboreaza la cresterea și dezvoltarea acesteia. Cu toate acestea, nu este intotdeauna usor sa decideti ce sa oferiti, mai ales cand acelasi cadou trebuie sa satisfaca multi angajati, cu gusturi si hobby-uri foarte diferite. Prin urmare, in acest articol va propunem cateva idei. Deci ce sa le oferiti angajatilor de Craciun?

  1. Cosuri de Craciun

Cosurile de Craciun si cutiile de vin și bunatati sunt un clasic infailibil al acestor evenimente. De aceea sunt cel mai cautat cadou de Craciun pentru angajati. Cele mai frumoase si deosebite cosuri cadou Craciun sunt oferite de giftidea.ro. Puteti, de asemenea, realiza cosuri si cutii de Craciun personalizate, care se potrivesc bugetului, dar si nevoilor si gusturilor angajatilor Vostri. In lista de cadouri Craciun corporate avem cosuri gourmet, cosuri traditionale, cosuri pentru copii etc. Surprinderea angajatilor cu un cos frumos aranjat este inca posibila.

Pe langa continut, puteti personaliza cosurile de Craciun cu imaginea companiei si logo-ul acesteia, astfel incat brandul sa fie asociat cu o amintire pozitiva.

  1. Daruri etice sau de solidaritate

Treziti spiritul Craciunului in randul angajatilor vostri cu cadouri de care sa beneficieze nu doar ei, ci intreaga societate. In acest fel, ei vor fi complici atunci cand vine vorba de a construi o lume mai buna. De exemplu, alegeti sa le oferiti cadouri cumparate de la organizatii care vor dona ulterior banii unor cauze nobile, precum pentru ajutorarea copiilor din medii defavorizare, batranilor si asa mai departe.

  1. Calendar personalizat

Puteti personaliza un calendar cu imaginea companiei, cateva fotografii cu momente speciale, citate motivationale sau fraze care va identifica angajatii. Multe companii ofera clientilor lor calendare corporative, dar le puteti adapta pentru a le face unice si pentru a da proeminenta echipei care va este alaturi pe tot parcursul anului.

  1. Cadouri originale pentru o viata durabila

Profitati de Craciun pentru a promova un stil de viata mai durabil facand cadouri care respecta natura, realizate din materiale organice sau care faciliteaza obiceiuri precum reutilizarea si reciclarea. Astazi exista multe obiecte care, in procesul lor de productie, folosesc produse sau practici care contribuie la protejarea mediului, reducand impactul nociv asupra planetei. Pe langa faptul ca sunt „eco”, va pot surprinde si prin originalitatea lor.

Cateva idei durabile de cadouri de Craciun pentru angajati sunt: ​ imbracaminte din materiale reciclate, cadouri asortate (caiete, pixuri, brelocuri, blocnotes, genti de toaleta, rucsacuri… ) din materiale durabile, ustensile de bucatarie si cutii de pranz din materiale precum sticla sau bambus si multe altele. Cei mai multi angajati vor aprecia astfelde cadouri.

  1. Un dar al experientei

Unele experiente vor ramane in mintea angajatilor tai mai mult decat multe obiecte din casa sau biroul lor. Unul dintre avantajele sale este ca angajatii vor asocia o amintire pozitiva cu compania si ca, uneori, se pot bucura si in familie.

In plus, diferitele tipuri de experienta pot fi selectate in functie de personalitatea angajatului: o experienta relaxanta (un spa, o cina romantica…) pentru cei care cauta liniste sau o aventura (o excursie sau o experienta sportiva) pentru cei care tanjesc dupa adrenalina.

Uneori un team building cu o cina de Craciun (sau inaintea acestei sarbatori), este binevenit pentru ca anagajatii au oportunitatea de a se cunoaste mai bine, de a-si cunoaste familiile si de a vorbi dincolo de contextul de munca.

  1. Baterii si incarcatoare externe

Alegerea unui cadou functional, cum ar fi un accesoriu pentru telefonul mobil, va impiedica ca acesta sa fie uitat in fundul unui sertar. Puteti paria pe baterii externe sau incarcatoare fara fir care adauga si unele functionalitati suplimentare. De exemplu, incarcatoare care au o lumina sterilizanta care elimina microorganismele si bacteriile din obiectele de zi cu zi (smartphone-uri, tablete, ceasuri inteligente, casti si multe altele) sau incarcatoare fara fir care sunt folosite atat ca ceasuri desteptatoare, cat si ca radio, ideale pentru a lasa pe noptiera noaptea.

De ce sa oferiti ceva angajatilor cu ocazia Craciunului?

Exista multe motive pentru care ar trebui sa le oferiti angajatilor un cadou de Craciun. O mica atentie pentru cei care iti dedica timpul este o idee buna, asa ca iti vom mentiona unele dintre cele mai importante motive:

-Pentru a le arata cat de mult pretuiti si apreciati munca lor.

-Pentru ca aveti ocazia sa le aratati ca le cunoasteti gusturile si va pasa de bunastarea lor.

-Pentru ca aceste cadouri sunt perfecte pentru a le pastra loialitatea.

-Pentru ca veti creste performanta angajatilor vostri.

Angajatii pe care ii aveti sunt un bun extraordinar. Acum exista o relatie speciala intre angajati si angajatori și cadourile, petrecerile, intalnirile relaxante sunt parte din politica multor companii. Pana la urma, anagajatorii și anagajatii sunt o mare familie și petrecem multe ore unii in compania celorlalti. Din acest motiv, este necesar sa invatam sa ne comportam ca atare Si sa ne aratam aprecierea.

Cadourile facute cu diverse ocazii, precum Craciunul sau Pastele, sunt perfecte pentru a-i face fericiti. Ca un ultim sfat, nu ar trebui sa faceti diferente intre angajati. Daca doriti sa faceti asta, oferiti-le tuturor angajatilor un cadou identic si, celor mai buni, o diploma de excelenta. Insa niciodata nu oferiti cadouri dor unora dintre ei pentru ca ii veti demotiva si mai mult pe ceilalti.

Fie ca luati in considerare ideile de mai sus, sau aveti alet idei originale, cadourile corporate de Craciun vor fi mereu un pariu castigator.