Caruciorul se numara printre cele mai importnate produse de care avem nevoie atat noi, ca noi parinti, cat si copilul nostru. Acesta va fi a doua lui casa, el avand nevoie de un transport sigur pentru o perioada indelungata de timp. Datorita lungii perioade in care acest produs va fi folosit, alegerea sa trebuie facuta cu grija pentru a face o singura investitie de durata.

Printre cele mai cautate modele de carucioare din ziua de astazi se gasesc majoritatea modelelor de carucior bebe 3 in 1. Acesta a cunoscut un succes rasunator inca din momentul aparitiei sale pe piata, el imbinand o serie de elemente distincte la un pret mai mult decat avantajos. In continuare va vom prezenta cele mai importante criterii dupa care va puteti alege un astfel de carucior, iar alegerea finala o lasam in mana dumneavoastra.

 

Materialele folosite

Indiferent daca alegem un carucior bebe 3 in 1 sau un carucior clasic, este important sa verificam materialele folosite la confectionarea acestora. Verificarea materialelor trebuie sa inceapa cu cadrul caruciorului. Acesta trebuie sa fie facut dintr-un metal rezistent in timp, dar care in acelasi timp are o greutate nu foarte mare pentru a fi usor de transportat de catre ambii parinti. In general, aluminiul este materialul ideal pentru aceasta componenta.

De asemenea, materialele folosite la celelalte parti ale carutului (landoul, scoica auto si partea sport) sunt importante deoarece ele nu trebuie sa provoace iritatii sau alergii copilului. In cazul in care copilul dumneavoastra are alergie la posibilele materiale care constituie partea interioara, ele pot fi inlocuite sau acoperite, motiv pentru care acest lucru nu trebuie sa va ingrijoreze foarte tare.

 

Modalitatea de prindere si pliabilitatea

Din fericire, orice carucior bebe 3 in 1 are o modalitate de prindere care nu ridica probleme nimanui. Fiecare dintre cele trei componente principale se poate prinde de cadrul caruciorului fara griji, ele fiind confectionate in aceasta idee. De asemenea, scoica auto este realizata astfel incat sa nu ridice probleme la prinderea in orice tip de masina. Pliabilitatea, pe de alta parte, este o alta problema. Aceasta trebuie verificata in momentul achizitiei. Avand in vedere ca partea principala se poate desprinde de pe cadru, ceea ce trebuie sa verificam este daca avem sau nu un cadru pliabil.

 

Culoarea si pretul

Daca am bifat deja caracteristicile anterior prezentate, nu ne ramane decat sa vedem daca pretul este unul adecvat buzunarului nostru si daca culoarea se potriveste dorintelor noastre. In general, toate carucioarele vin in zeci de modele si de culori, unele magazine permitand chiar realizarea la comanda a dorintelor parintilor. Pretul, de asemenea, este unul care variaza extrem de mult de la un model de carut la altul, avand carucioare 3 in 1 al caror pret pleaca de la 1500 de lei si ajungand chiar si la zeci de mii de lei.

De unde pot cumpara copilului meu un astfel de carucior?

In general, cel mai indicat loc din care putem cumpara un astfel de produs este un magazin dedicat vanzarii de carucioare de copii. Unul dintre magazinele cunoscute pentru acest lucru poarta chiar numele produsului si poate fi gasit la adresa carucioaredecopii.ro. Site-ul va pune la dispozitie sute de modele de carucioare simple, 2 in 1 sau chiar 3 in 1. Alegerea este in mana dumneavoastra.

 

Date de contact:

Telefon: 0723-666-005 / 0743-666-006

Telefon tehnic/ Service: 0760-317-679

E-mail: contact@carucioaredecopii.ro

Showroom: Bulevardul Iuliu Maniu Nr. 181A, Sector 6, Bucuresti