Te-ai decis impreuna cu cei dragi sa va construiti o casa pentru a locui la curte, sau o casa de vacanta, unde sa mergeti pentru a petrece timpul liber?

Afla din randurile de mai jos tot ce trebuie sa stii despre hidroizolatii acoperis, dar si despre hidroizolatii subsol si avantajele de care dispui alegand sa investesti intr-o lucrare de calitate!

Hidroizolatii acoperis, o etapa-cheie in realizarea oricarei constructii

Acoperisul este unul dintre cele mai importante componente ale unei constructii, deoarece acesta protejeaza structura de rezistenta a constructiei, protejeaza peretii de infiltratii, izoleaza casa, dar o protejeaza si impotriva fenomenelor meteo. Inimicul nr.1 al acoperisului constructiei tale este apa! Daca doresti sa te bucuri de casa ta o perioada indelungata de timp, fara a fi nevoit sa faci investitii ulterioare in reparatii, profita de avantajele pe care ti le pune la dispozitie hidroizolatii acoperis! Prin acest proces se elimina orice posibilitate de infiltrare a apei, atragand cu sine si cresterea durabilitatii de viata a acoperisului!

Hidroizolarea unui acoperis in cazul unei constructii deja finalizate

In acest caz, hidroizolarea va fi, de asemenea, posibila, dar lucrarile vor fi ceva mai complexe. O echipa specializata, cu experienta, va putea efectua aceste lucrari intr-un mod profesionist, rapid, pentru ca apoi tu sa te poti bucura de rezultatele asteptate!

Hidroizolatii subsoluri

Aceste lucrari au, de asemenea, un rol deosebit de important in rezistenta structurii constructiei de care dispui. Daca nu esti expert in domeniu, cu siguranta vei fi tentat sa crezi ca betonul nu poate fi penetrat de apa, dar de fapt lucrurile nu sunt chiar asa, dimpotriva: betonul, impreuna cu intreaga structura de rezistenta a casei pot fi afectate de infiltratiile de apa.

Hidroizolatii fundatie

Cu ajutorul unei membrane lichide poliuretanice cauciucate, fundatia casei tale se va bucura de protectie impotriva infiltratiilor de apa! In cazul unei constructii vechi, hidroizolarea se va face in functie de gradul de degradare al fundatiei. Lasa aprecierea gradului de degradare, dar si efectuarea acestor lucrari pe mana unor specialisti cu experienta, pentru a te bucura de rezultatele unei lucrari profesioniste, fara a fi nevoie sa investesti ulterior sume importante de bani!

Riscuri pe care trebuie sa ti le asumi daca decizi sa renunti la hidroizolatii

Pe scurt, daca esti tentat sa renunti la a investi in hidroizolatii, trebuie sa cunosti riscurile la care constructia ta va fi supusa. In primul rand, instalatia electrica si canalizarea vor fi afectate de patrunderea nedorita a apei, apoi igrasia si petele de mucegai vor aparea, si, odata cu acestea, in casa se va crea un miros neplacut. In plus, sanatatea ta si a celor dragi va fi pusa in pericol din cauza sporilor de mucegai. Inafara de afectarea sanatatii locatarior, infiltrarea apei va afecta betonul si odata cu acesta, se vor destructura armaturile folosite in fundatie, fapt ce va conduce la afectarea structurii de rezistenta a casei. Aceasta este cea mai grava situatie, deoarece nimeni nu isi doreste sa locuiasca intr-o constructie nesigura.

Pe site-ul Hidroizolații-Terase.ro vei gasi o echipa specializata, gata sa intreprinda lucrarile de care ai nevoie! Fie ca doresti sa refaci sistemele de hidroizolatii ale unei case vechi, fie ca iti construiesti o locuinta noua, alege sa te bucuri de avantajele hidroizolatiilor si de promptitudinea si experienta unor oameni special pregatiti pentru efectuarea unor astfel de lucrari! Pune in balanta avantajele, dar si riscurile la care te supui daca decizi sa renunti la o astfel de investitie, si fa alegerea potrivita pentru casa ta, dar si pentru siguranta ta si a celor dragi!