Stilul de iluminat este acel mic secret care conferă unicitate casei tale. Aruncă o privire la noile colecții de iluminat de la Logic Light și te vei convinge de calitatea produselor oferite. Gama de produse a magazinului cu corpuri de iluminat este extrem de diversă.

Gama de corpuri de iluminat este largă și aici poți găsi produse de diferite stiluri și design. Experiența profesională în domeniul iluminatului este mare, iar cunoașterea aprofundată a specificului tuturor tipurilor de corpuri de iluminat a dezvoltat un simbol al calității la un nivel european de servicii. Clasa înaltă a produselor este garantată de producători europeni consacrați și dovediți. Doar în magazinul online Logic Light poți găsi cele mai noi colecții de corpuri de iluminat.

Noile colecții de corpuri de iluminat sunt mai mult decât suficiente pentru a ilumina în mod competent și confortabil casa. Candelabrele și lămpile de tavan vor deveni baza sa, oferind lumină cu drepturi depline, care va pătrunde în toate colțurile camerei. Lămpile și aplicele vor ajuta la evidențierea zonelor funcționale – de exemplu, o zonă de lucru, o zonă de relaxare sau o zonă de lectură. Și micile spoturi ghidate sunt cea mai bună modalitate de a plasa accente semantice, de a evidenția cele mai interesante soluții interioare – de exemplu, un tablou original, o pictură sau sculptură interesantă.

Diversitatea stilistică

Au fost analizate bine toate tendințele de design existente, au fost identificate cerințele fiecăruia pentru corpurile de iluminat și a fost completat catalogul cu   cele mai noi colecții de corpuri de iluminat. Prin urmare, acum poți cumpăra colecții de corpuri de iluminat, în stilul dorit: modern, stil mediteranean, clasic, High Tech, provence, stil baroc, eclectism, Pop Art, gotic. Gama include modele universale care sunt potrivite pentru mai multe interioare în stiluri diferite simultan – de exemplu, Colecții de Top, Up To 50% Off, design deosebit. Toate acestea includ lustre, becuri LED și filament, veioze și lămpi, aplice & plafoniere, spoturi și plafoniere, benzi LED și accesorii, proiectoare și lămpi.

Producătorii recurg la diferite materiale și tehnici în timpul producției, dar Logic Light a reușit să colecteze, probabil, toate opțiunile și combinațiile existente: din metal și plastic, lemn și textile, hârtie și sticlă, din cristal natural și artificial, cu elemente forjate, sculptură, turnate.

De unde începe confortul casei tale?

Pentru Logic Light, o casă confortabilă începe fără îndoială cu un candelabru – regele interiorului, care dă lumină și căldură, unește oameni de diferite vârste și interese într-o familie. De aceea, acum vei găsi candelabre de colecții de top, precum și  lămpi de perete, lampadare,  lămpi de masă  și veioze.

Colecțiile Logic Light de corpuri de iluminat reprezintă un stil experimentat, sofisticat și o calitate impecabilă. Dacă adori arta clasică inspiră-te din ea. Corpurile de iluminat decorează o mare varietate de spații din întreaga casă – sufragerie și săli de mese rezidențiale, dormitoare și birouri, hoteluri moderne și birouri de clasa „A”. Designurile clasice sunt încă foarte populare și își găsesc drum în interioare deosebit de elegante și reprezentative. Ele pot fi găsite în holurile hotelurilor, foaierele exclusiviste, restaurantele cu stele, precum și în vile și penthouse-uri folosite în mod privat. Cu o înălțime suficientă a tavanului, acestea sunt acum instalate și în case și apartamente și nu mai sunt rezervate unei clase deosebit de privilegiate.