Clasicele aparate auditive retroauriculare voluminoase si lipsite, categoric, de discretie au disparut de pe piata aproape in totalitate. In ziua de astazi, gama de ultima generatie si-a castigat locul fruntas in topul echipamentelor medicale destinate pacientilor hipoacuzici. Vorbim despre dispozitive ultra-moderne, cu functionalitati noi, menite sa creasca nivelul de confort al pacientilor si sa le asigure un stil de viata normal, lipsit de bariere in comunicare.

Mai mult decat atat, aceste device-uri se pot reincarca in absenta unei prize, iti redau increderea in fortele proprii si iti asigura un nivel maxim de discretie, in orice context. Reprezinta una dintre cele mai moderne metode de redobandire a auzului, total neinvazive, adresate pacientilor de orice varsta. Descopera mai multe despre caracteristicile speciale ale acestor aparate noi.

 

  1. Nu sunt observabile: iti asigura un nivel maxim de discretie prin design-ul ergonomic

Exista, in acest moment, 3 mari categorii de aparate auditive pe piata: aparatul invizibil IIC (modelul – invizible in the canal), aparatul intraauricular (modelul – in the ear), precum si aparatul retroauricular (modelul – behind the ear). Fiecare dintre ele asigura nivelul optim de discretie, inclusiv modelul retroauricular care are o forma perfect adaptata la pavilionul urechii. Noile aparate auditive nu sunt voluminoase, nu sunt ostentative si nu sunt greu de purtat. Asigura nivelul sporit in utilizare si discretia.

 

  1. Se adapteaza, automat, la mediul extern in care se afla pacientul si asigura calitatea sunetului

Aparatele ultra-moderne vin la pachet cu o functionalitate noua, Digital Signal Processing, ce asigura adaptarea la mediul in care se afla ascultatorul. Cu alte cuvinte, asigura intelegerea mesajelor audio chiar si in medii zgomotoase, cum ar fi cele cu muzica pe fundal, dar si in orice alt conext. Se adapteaza perfect la conditiile de mediu si asigura buna calitate a sunetului indiferent de sursele de zgomot extern. Acest lucru contribuie la nivelul optim de confort al pacientului si la reintegrarea in societate, in comunitate.

 

  1. Asigura varietate: indiferent de forma ta de hipoacuzie, vei gasi aparatul auditiv potrivit

Exista multe forme de hipoacuzie, precum si un profil general extins al pacientilor care sufera de aceasta afectiune. Desi avem tendinta sa credem ca doar persoanele varstnice se confrunta cu aceasta boala, in realitate doar o treime dintre pacienti au varsta de pensionare. Cauzele pierderii de auz sunt multiple, de unde si necesitatea unei game variate de aparate auditive. Din fericire, odata cu evolutia tehnologiei s-a dezvoltat o gama diversa de echipamente medicale, concepute pentru a raspunde la nevoile pacientilor.

 

  1. Sunt reincarcabile: vin la pachet cu un kit mobil de reincarcare ce asigura 3 incarcari repetate

Noua generatie de aparate auditive asigura o incarcare simpla, dar si flexibila. Un kit mobil de reincarcare permite incarcarea de 3 ori a aparatelor auditive, fara a necesita conectarea la o sursa electrica. Toate aparatele auditive de acest fel functioneaza cu acumulatori pe baza de Li-Ion, ce asigura o foarte buna autonomie: pana la 19 – 24 de ore de functionare continua.  Mai mult decat atat, sunt concepute pentru un stil de viata activ, asigurand mobilitate deplina in absolut orice conditii: chiar si in execursii in natura.

 

Cauti aparat auditiv invizibil pret bun? Il gasesti la WeSound.ro

Daca esti in cautarea unui aparat auditiv invizibil pret bun, adreseaza-te expertilor de la WeSound.ro. O echipa de profesionisti te va diagnostica 100% corect si iti va oferi cea mai buna solutie pentru a-ti redobandi auzul. Toate echipamentele recomandate de WeSound.ro sunt de ultima generatie. Merita!

 

Date de contact

Tel: +4031/4205378

E-mail:  office@wesound.ro